dimarts, 22 de desembre de 2009

21日 3 月 2009年,土 曜日

Més coses sobre l'hostal. Hi havia una cuina comunitària a cada pis. La del primer pis, sincerament, feia por de l'aspecte deixat que tenia. Hi havia un bany comunitari, d'aquells típics que es veuen a ranma o, naruto, d'aquells que tens una piscineta d'aigua calenta (en aquest cas d'un color verd dubtós XDD) i unes aixetes amb un tamboret i una palanganeta a davant de cadascuna. Però, també hi havia un parell de banys individuals.
Per la banyera comuna, s'havia de tenir molt en compte les hores de banys que hi posava el cartell a la porta d'entrada, a no ser que una es volgués banyar amb tot d'homes al seu voltant ¬¬u El que tampoc convencia era que el finestral del bany comunitari, sempre tenia una escletxa oberta i, donava a l'edifici del costat, on hi havien unes quantes finestres. El dia que em vaig haver de banyar a aquest bany, vaig fer un temps rècord XDDDDD <- la cua pels banys individuals era una mica llarga. A la cuina de la planta baixa, a més de donar por pel seu aspecte (era la més utilitzada, tmb) hi havia una màquina d'aigua fresca i de tè. Cosa que estava molt bé perquè així no haviem de comprar aigua cada dos per tres. Tot i que la de l'aixeta no tenia tant al gust. També hi havia un mini forn i un microones. Més cap a l'entrada hi havia el típic ordenador amb internet que es paga per hores i, el telèfon públic. Això, just al costat de la recepció. Aquesta és la recepció (fotos agafades de la seva web - aquest home jo no l'he vist XDDD)
A la dreta de la recepció trobes l'àrea per dinar, xerrar, etc... Hi han unes quantes guíes al prestatge, una d'elles en espanyol, on tots els espanyols que hi passen, hi deixen el seu nom XDD ergo, jo també. També es veu el mini forn i el microones. I, a baix a l'esquerra, l'ordinador. No es veu però, a la dreta de l'home de les ulleres i texans, hi ha el telèfon públic.
Màquines de refrescos i begudes calentes. Les escales per pujar al pis de dalt, més a l'esquerra, tots aquells papers penjats són mapes de la zona. I, al fons, la porta d'entrada. A la dreta de les màquines hi ha la porta del bany comunitari, que no es veu.
La cuina del pis de baix, juntament amb les piques per rentar-se les mans, cara, les dents... el que faci falta, perquè només hi han aquestes i, 4 més al pis de dalt, al costat de la cuina del pis de dalt. Rere la màquina del gel, està la del tè i l'aigua. Per cuinar, l'hostal té les seves pròpies cassoles. Tot i que també hi han bols i palillos que la gent acostuma a compratir (per si mai els haviem d'utilitzar, els rentàvem abans de fer-los servir, com a mínim jo)
El bany individual.

Es podien llogar bicicletes a 500 yens al dia, uns 5 euros si no recordo malament.

La cuina del pis de dalt (aquestes ja són fotos nostres)
El comptador del gas, que havies de posar diners per què corregués XDDD
El fogó.
Les piques del pis de dalt. A l'esquerra es pot veure la cuina.

Un cop comentada la peripècia de l'hostal, continuaré amb lo meu XDDDD

Per més fotos el facebook ^^

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada