dijous, 30 d’abril del 2009

もいちど、つぎましょう!!!

Allà al 日本, l'hora de dinar són les 12 del migdia. Massa d'hora per mí. I, va ser l'hora en que vaig arribar a Kyoto Ekki, l'estació central de bussos. Així que, vaig aprofitar el temps fent una petita visita a la Kyoto tower 京都 タ-ワ-. Allà es poden gaudir d'unes vistes de tot Kyoto i, si fa bon dia, i saps on trobar-ho, també es pot veure una mica Osaka a l'horitzó.

Aquesta és la torre de Kyoto.

Les vistes.

L'estació central de bussos. Com es pot veure, és just al peu de la torre.

Vista de la pagoda. Es diu que de nit es veu preciosa, tota il·luminada. Llàstima que no vaig poder anar a veure-la.

No es veu massa bé però, a la muntanya es veu el kanji 大. Aquest kanji s'il·lumina el 16 d'Agost amb motiu del festival O-Bon お盆. Aquest festival és tradicional de la religió budista on es cel·lebra el retrobament dels familiars amb els que ja no són en aquest món. Així, és l'època d'anar a visitar les tombes i netejar-les. Al final d'aquesta festivitat, es dóna el Gozan no Okuribi 五山送り火, el festival del foc. Aquest símbol és conegut com a daimonji 大文字 amb el significat de "llarg" ó "bó". És el primer símbol que s'il·lumina en el festival del foc.

I així és com queda. Obviament, no l'he fet jo la foto ^^

Els kanjis que el segueixen són Myō/Hō (妙・法) que significa "llei excel·lent/perfecte" (crec), Funagata (舟形) que té un significat referent al vaixell, Hidari Daimonji (左大文字) que també té un significat de "llarg" i, Toriigata (鳥居形) que fa referència als torii (portes dels temples).




Canviant de tema. Hora de dinar, que devien ser entre les 2 i les 3 del migdia.

Això va ser el meu dinar XDDDD un sushi que em va donar una patada a l'estòmac i un entrepà de fideus XDDDD Ho vaig comprar tot en el que se'n diu un conbini, una tenda que està oberta les 24 hores i té de tot però, una mica més car, pel fet d'estar obert les 24 hores. Un opencor, vaja. Lo bó que té és que, quan compres un menjar preparat, si vols, te l'escalfen al microones XDDD Són molt amables XDDD

I això és el que podría haver estat però, bastant més car perquè, entre l'entrepà i el sushi, no em va costar més de 250 yens mentre que, com es pot veure, aquest plat d'espaguetis costa 700 yens, poc menys de 7 euros.

I ara la típica pregunta de quiz: com s'ho fan per tenir els palillos enlaire sense res que els aguanti? i asseguro que no estàn penjats de cap fil ni res. És més, és una foto que vaig fer jo però, que fa molt de temps, una altre persona ja va fer la seva pròpia i ho va escampar per tota la xarxa web. Així que, la resposta algú ja la sap (o tots).

I, podeu deixar comentaris, que no mossego ^^

2 comentaris:

  1. Algu potser si la sabra pro jo no ¬¬. Com s'aguantan?. El kanji de la montanya si q es veu. Es la 1 foto iluminada no?

    ResponElimina
  2. Els kanjis il·luminats són fotos que he trobat per la web. En la meva foto és de dia i es veu una mica el kanji però que no està il·luminat. És just l'anterior de la del kanji il·luminat ^^

    ResponElimina